Beeindiging van onze praktijk in Spijkenisse

Ingaande 20 september 2014 wordt onze praktijk in Spijkenisse verplaatst naar Barendrecht Oost ,Achterom 119-121. De gemeente Spijkenisse , als eigenaar van het pand, heeft onze praktijkruimte in Spijkenisse  binnenkort nodig voor eigen gebruik. Mogelijk komen wij in de toekomst terug. Hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen.  Groet namens ons team.

Nieuwe praktijk in barendrecht

Ingaande 6 oktober is onze nieuwe praktijk in Barendrecht Oost in het winkelcentrum Middenbaan, Achterom 110-121. Dagelijks s morgens,s middags en ook s avonds geopend . Ook in het weekend kunt u voor behandeling bij ons terecht . De tarieven op het zaterdagmiddagspreekuur zijn dezelfde als door de week . Onze praktijk is naast de Albert Heijn. Er is een grote parkeerplaats direkt voor ons pand met gratis parkeren. Welkom!

Tarieven 2014

Tarieven 2014

consult     27.95 euro       cocktail hond/kat   39.95   euro             sterilisatie poes  98.80  sterilisatie hond  v.a. 229   euro             castratie hond v.a.99.95 euro

Ook dit jaar organiseren wij een winterkortingsaktie van 10% van 21 december tot 21 maart 2015 !!  Dus terilisatiepoes :88.92 E etc

 

 

 

boottocht paraveterinairen  voorjaarsdagen 038-kleiner

Bijscholing

Ons team  was ook dit jaar weer aanwezig op de Voorjaarsdagen van de Koninklijke Maatschappij voor Diergeneeskunde inde RAI in Amsterdam  . Wij volgden lezingen waar wij kennis namen  van de modernste ontwikkelingen . Het bedrijfsleven  was met vele stands aanwezig .  Wij besloten de dag met een geslaagde boottocht door de amsterdamse grachten.

Maand van het gebit 2014

Wij ondersteunen deze landelijke aktie maand in februari van harte en verlenen u 10% korting op al onze gebits-behandelingen en gebitsverzorgings artikelen  en u kan een gratis gebitscontrole afspreken bij de assistente.

Facebook

U kunt ons ook op Facebook volgen. Zo blijft u gemakkelijk op  de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in Nederland die relevant kunnen zijn voor uw huisdier. Ook acties worden daar aangekondigd.

Nieuwe collega

Ons team is uitgebreid met een derde dierenarts. Vanaf 23 juli is dierenarts Kelly van Amersfort onze nieuwe collega. Zij zal voornamelijk werkzaam zijn in onze praktijk in Spijkenisse en Oud Beijerland

Dierenarts praktijk in Spijkenisse en Rotterdam-Zuid